Numer: 48 (607)
Data wydania: 26.11.03
- Witajcie wszyscy! Mam na imię Simona. Jestem córeczką Iwony i Dawida Smołków, ich pierwszą upragnioną pociechą. Przyszłam na świat 17 listopada o godz. 12.55. Ważyłam wtedy 2500 g przy długości 50 cm. Mieszkamy w Nowej Wiosce.
- Witam wszystkich! Jestem synkiem Emanueli i Rudolfa. Będę nosił nazwisko Tomala. Przyszedłem na świat 19 listopada o godz. 13.35. Tego dnia moja mamusia nigdy nie zapomni, bowiem wtedy urodził się jej wielki skarb, pierwsze dziecko, czyli ja! Ważyłem 3100 g przy długości 52 cm. Tatuś jest mną zachwycony. Mieszkamy w Zawadzie Książęcej.
- Witajcie! Na pierwsze imię mam Alicja, na drugie Julia. Urodziłam się 18 listopada o godz. 9.21. Ważyłam 3260 g przy długości 53 cm. Moimi rodzicami są Irena i Jerzy Hanslikowie. Mam 10-letnią siostrę Angelikę i 5-letniego braciszka Rafała. Mieszkamy w Krzanowicach.
- 19 listopada był jednym z najszczęśliwszych dni w życiu moich rodziców Joanny i Adama Szatków. Wtedy bowiem przyszło na świat ich pierwsze dziecko, czyli ja, Oliwia! Była godz. 16.02. Wkrótce panie pielęgniarki z radością oznajmiły mamie, że ważę 3500 g i mam 53 cm długości. Tatuś kiedy po raz pierwszy mnie ujrzał był bardzo wzruszony. Mieszkamy w Wysokiej.
- 16 listopada był dla mojej mamusi Bożeny i taty Janusza dniem szczególnym, bowiem wtedy o godz. 6.45 przyszła na świat ich córeczka, czyli ja - Dżesika Fulneczek! Ważyłam 2505 g przy długości 52 cm. Radość z moich narodzin była przeogromna! W domu czekali już na mnie bracia 3-letni Dawid, 2-letni Grześ oraz roczny Michał. Mieszkamy w Raciborzu.
- Cześć! Mam na imię Magdalena. Jestem córeczką Grażyny i Michała Klisiów, ich piątym dzieckiem. Moi rodzice są bardzo szczęśliwi, a to z tej przyczyny, że przyszłam na świat! Po raz pierwszy oczka otworzyłam 21 listopada o godz. 1.10. Po urodzeniu ważyłam 3380 g i mierzyłam 54 cm. W domu czekało na mnie rodzeństwo: 16-letni Marcin, 15-letnia Agnieszka oraz bracia bliźniacy, mający 13 lat, Darek i Janusz. Mieszkamy w Rudzie Kozielskiej.
- Jestem córeczką Anny i Mariusza Raciaków, ich pierwszym dzieckiem. Przyszłam na świat 20 listopada o godz. 18.40. Po urodzeniu ważyłam 4180 g i mierzyłam 58 cm. Mieszkamy w Krzanowicach. Buziaczki dla wszystkich!
- To ja, Zuzia. Przyszłam na świat 18 listopada o godz. 15.55. Ważyłam wówczas 3170 g przy długości 56 cm. Teraz przekonuję się, że świat jest piękny, o czym uprzedzała mnie mamusia, zanim się urodziłam. Jestem otoczona wielką miłością i czułością ze strony rodziców Małgorzaty i Bartosza Derwiszów. Jestem ich drugim dzieckiem, po Ani, która ma prawie 3 lata. Mieszkamy w Raciborzu. Pozdrawiam wszystkich!