Numer: 35 (671)
Data wydania: 30.08.05
- Mam na imię Kacper. Świat przywitał mnie 13 sierpnia o godz. 18.05. Mamusia była uszczęśliwiona, zaś panie pielęgniarki bardzo miłe. Delikatnie położyły mnie na wadze, która wskazała 3550 g i zmierzyły - miałem całe 57 cm. Jestem synkiem Katarzyny i Arkadiusza Lewandowskich, ich pierwszym dzieckiem. Mieszkamy w Syryni.
- 15 sierpnia był dla moich rodziców Marty i Waltera Jureckich dniem szczególnym. Wtedy bowiem, dwie minuty po północy, przyszłam na świat. Radość była niesamowita! Ważyłam 3300 g przy długości 52 cm. Mam 2-letniego brata Adama. Mieszkamy w Grzegorzowicach.
- Cześć! Mam na imię Karolina. Jestem córeczką Mirosławy i Waldemara Strachotów, ich pierwszym dzieckiem. Mieszkam w Bolesławiu. Postanowiłam zrobić niespodziankę mojej mamusi i zjawić się na świecie 22 sierpnia o godz. 14.35. Radość była niewyobrażalna! Miałam wtedy: 54 cm i 3100 g. Buziaczki dla wszystkich moich bliskich!
- Dzień dobry, mam na imię Wiktoria. Jestem córeczką Agnieszki i Michała Kowalików, ich drugim dzieckiem. Po urodzeniu miałam: 60 cm i 4180 g. Swoje urodzinki będę obchodziła 18 sierpnia. Przyszłam wtedy na świat o godz. 21.15. Mieszkam w Raciborzu. Mam 3-letniego braciszka Mateusza.
- To ja, Marek! Witam wszystkich serdecznie! Nareszcie jestem wśród was i mogłem zobaczyć rodziców - Dorotę i Piotra Czogałów. Jestem ich drugą upragnioną pociechą, po moim 4-letnim braciszku Andrzeju. Ciekawy jestem piękna tego świata i mej miejscowości - Budzisk. Na świat przyszedłem 21 sierpnia o godz. 19.25. Ważyłem 3400 g przy długości 56 cm.
- Witam! Nazywam się Emilia Stromska. Jestem nową mieszkanką Owsiszcz. Od 20 sierpnia mogę przyglądać się moim rodzicom - Annie i Piotrowi - i obserwować świat. A jest on bardzo ciekawy. Mamie i tacie na pewno zapadnie w pamięć moja waga i długość w dniu, gdy przyszłam na świat (o godz. 10.05) - 3600 g i 56 cm. Jestem wszak ich pierwszą upragnioną pociechą! Całuski dla wszystkich!
- Maja Rutko - to właśnie ja! Mamusia nie mogła się już doczekać, kiedy weźmie mnie na ręce, no i stało się to 22 sierpnia o godz. 20.00. Ważyłam 3700 g i miałam 56 cm. Moi rodzice Monika i Grzegorz są uszczęśliwieni! Jestem ich pierwszym dzieckiem. Mieszkamy w Raciborzu.
- Witajcie. To ja, Mateusz Gregorowicz! Jestem synkiem Natalii i Grzegorza, ich pierwszym dzieckiem. Przyszedłem na świat 21 sierpnia o godz. 7.50. Po urodzeniu zważono mnie i zmierzono, a oto wyniki: 47 cm i 2550 g. Mieszkam w Raciborzu. Pozdrawiam wszystkich bliskich!
- Nazywam się Zuzia Trojanowska. Od 22 sierpnia, a dokładnie od godz. 21.15 mogę przyglądać się mojej mamusi Annie. Poznałam też już tatę Łukasza. Jestem ich pierwszym dzieckiem. W dniu narodzin miałam 3420 g i 53 cm. Mieszkam w Raciborzu.
- To ja, Kuba! Przyszedłem na świat 22 sierpnia o godz. 17.55. Ważyłem 3280 g przy długości 53 cm. Mama Kornelia i tatuś Przemysław Sobczakowie są bardzo szczęśliwi, że jestem z nimi. Mieszkamy w Raciborzu.