Fotonowinki
To ja, Ola! 20 sierpnia był dla moich rodziców Teresy i Wiesława Zielonków dniem szczególnym. Wtedy bowiem, o godz. 14.35, przyszłam na świat. Radość była niesamowita! Ważyłam 2410 g przy długości 49 cm. W domu czeka na mnie rodzeństwo. Mieszkamy w Raciborzu.
Witajcie, kochani! Świat przywitał mnie 23 sierpnia o godz. 8.10. Mamusia była uszczęśliwiona, zaś panie pielęgniarki bardzo miłe. Delikatnie położyły mnie na wadze, która wskazała 3350 g i zmierzyły - miałem całe 57 cm. Jestem synkiem Weroniki i Tomasza Lipińskich, ich drugim dzieckiem. Moja siostrzyczka Karolina ma 16 miesięcy. Mieszkamy w Raszczycach.
Cześć! Mam na imię Michał. Jestem synkiem Małgorzaty i Remigiusza Zielonków, ich pierwszym dzieckiem. Mieszkam w Raciborzu. Postanowiłam zrobić niespodziankę mojej mamusi i zjawić się na świecie 22 sierpnia o godz. 2.45. Radość była niewyobrażalna! Miałam wtedy: 55 cm i 3180 g. Buziaczki dla wszystkich moich bliskich!
Dzień dobry, mam na imię Julia. Jestem córeczką Jolanty i Stanisława Zelmańskich, ich drugim dzieckiem. Po urodzeniu miałam: 56 cm i 3170 g. Swoje urodzinki będę obchodziła 19 sierpnia. Przyszłam wtedy na świat o godz. 11.45. Mieszkam w Raciborzu. Mam 3-letniego braciszka Wojtka.
To ja, Marta! Witam wszystkich serdecznie! Nareszcie jestem wśród was i mogłam zobaczyć rodziców - Justynę i Sławomira Steców. Jestem ich pierwszą upragnioną pociechą. Ciekawa jestem piękna tego świata i mej miejscowości - Brzeźnicy. Na świat przyszłam 29 sierpnia o godz. 6.00. Ważyłam 3730 g przy długości 54 cm.
Witam! Nazywam się Rafał Klobuczek. Jestem nowym mieszkańcem Pietrowic Wielkich. Od 28 sierpnia mogę przyglądać się moim rodzicom - Renacie i Markowi - i obserwować świat. A jest on bardzo ciekawy. Mamie i tacie na pewno zapadnie w pamięć moja waga i długość w dniu, gdy przyszedłem na świat (o godz. 2.55) - 3220 g i 56 cm. Jestem wszak ich pierwszą upragnioną pociechą! Całuski dla wszystkich, a szczególnie dla mojej siostrzyczki, 5-letniej Nicoli!
Jakub Lechoszest - to właśnie ja! Mamusia nie mogła się już doczekać, kiedy weźmie mnie na ręce, no i stało się to 29 sierpnia o godz. 16.20. Ważyłem 3880 g i miałem 56 cm. Moi rodzice Aneta i Wiesław są uszczęśliwieni! Jestem ich drugim dzieckiem, po 7-letnim Arturze. Mieszkamy w Raciborzu.