Fotonowinki
Cześć! Na imię będę miał chyba Szymon. Moi rodzice, Bożena i Krzysztof Jędryskowie jeszcze nie są pewni. Na pewno pomoże im w tym mój starszy braciszek Marcin. Chodzi do przedszkola i pomysłów ma wiele. Urodziłem się 4 grudnia o godz. 23.58. Ważyłem 4350 g przy wzroście 59 cm. Mieszkam w Kozłówce koło Kietrza.
Witajcie! Jestem córeczką Beaty i Mariusza Kogutów z Raciborza. Nie mam jeszcze imienia, ale na pewno wybierze mi je starszy braciszek Patryk, który z niecierpliwością czeka już na swoją młodszą siostrzyczkę. Na świat przyszłam 5 grudnia, gdy zegar wskazywał godz. 20.15. Ważyłam wtedy 2700 g przy wzroście 50 cm.
Jak miło być już wśród was! Moimi rodzicami są Marzena i Roman Karapulkowie z Rudyszwałdu. Jestem ich kochanym synkiem. Nie wybrali mi jeszcze imienia. W domu nie może się już na mnie doczekać siostrzyczka Julia. Mamusia po raz pierwszy wzięła mnie na ręce 3 grudnia o godz. 20.35. Ważyłem 3550 g przy wzroście 57 cm.
Kochani, to ja, Nikola Siwoń! Jestem z Raciborza. Moi rodzice, Dorota i Dariusz, długo na mnie czekali. Mam 9-letniego braciszka Patryka i 7-letnią siostrzyczkę Justynkę. Dziewczyny w rodzinie górą! Po raz pierwszy swoją mamusię zobaczyłam 5 grudnia o godz. 17.10. Ważyłam 3740 g i miałam 58 cm wzrostu.
Cześć, mam na imię Kuba. Po raz pierwszy oczka otworzyłem 8 grudnia, o godz. 14.30. Ważyłem 2950 g, mierzyłem 57 cm. Jestem synkiem Edyty i Marka Reichelów, ich pierwszą pociechą. Mieszkam w Raciborzu.
Mam na imię Martyna. Jestem córeczką Klaudii i Zenona Nowaków. Przyszłam na świat 6 grudnia o godz. 14.15. Ważyłam 3720 g przy długości 58 cm. Mieszkam w Kobyli. Pozdrawiam wszystkich bliskich, a szczególnie moją 5-letnią siostrzyczkę Karolinę!