Fotonowinki
Cześć, jestem synem Magdaleny i Marcina Bandała z Wodzisławia Śl. Rodzice nie wybrali jeszcze dla mnie imienia. Urodziłem się 18 marca o godz. 10.15. Moje wymiary: 53 cm i 3000 g.
Mam na imię Wojtek, mieszkam w Rogowach. Mama wzięła mnie na ręce 18 marca o godz. 7.55. Moje wymiary: 55 cm i 3500 g. Jestem pierwszym dzieckiem Mireli i Sławomira Zychma.
Nazywam się Mateusz Serwatka, mama usłyszała mój krzyk 16 marca o godz. 19.20. Moje wymiary: 56 cm i 3700 g. Buziaczki dla rodziców: Kasi i Jacka z Jastrzębia oraz mojej siostrzyczki Dominiki.
Nazywam się Paulina Materzok, jestem nową mieszkanką Skrzyszowa. Świat zobaczyłam po raz pierwszy 22 marca o godz. 23.55. Moje wymiary: 54 cm i 3600 g. Buziaczki dla rodziców: Moniki i Ireneusza Materzok.
Cześć, urodziliśmy się 23 marca, ja - czyli Jakub o 1.30, a mój braciszek Mateusz o 2.00. Każdy z nas waży po 2100 g i mierzy 45 cm. Buziaczki dla rodziców: Małgorzaty i Wojciecha Groborz z Pszowa oraz naszego kochanego braciszka Szymona.
Nazywam się Barbara Pukowska, mieszkam w Czyżowicach. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 29 marca o godz. 10.40. Moje wymiary: 58 cm i 3700 g. Moi rodzice to: Renata i Leszek Pukowscy, w domu czeka już na mnie siostrzyczka Ania.
Witam! Świat zobaczyłam po raz pierwszy 26 marca, kiedy na zegarze wybiła 12.20. Mam na imię Katarzyna, a oto moje wymiary: 60 cm i 4100 g. Pozdrowienia dla rodziców Aliny i Adama Wolner oraz mojego sześcioletniego braciszka, Mateusza. Mieszkamy w Gogołowej.
O tym, że dobrze już być na świecie przekonałam się 25 marca o godz. 5.50. Rodzice wybrali dla mnie imię Wiktoria. Moje wymiary: 58 cm i 4000 g. W domu, w Wodzisławiu, zamieszkam razem z rodzicami Moniką i Dawidem Kotowskimi oraz moją siostrzyczką Pauliną.
Dzień dobry, nazywam się Wiktoria Glenc. Mama usłyszała mój krzyk 27 marca o godz. 11.00. Moje wymiary: 60 cm i 3600 g. Jestem pierwszym dzieckiem Aliny i Marcina z Rogowa.
Nazywam się Mateusz Połednik, urodziłem się 28 marca o godz. 22.15. Moje wymiary: 53 cm i 3100 g. Jestem pierwszym dzieckiem Alicji i Damiana z Wodzisławia Śl.
Cześć, mam na imię Patryk. Świat przywitał mnie 26 marca o godz. 20.00. Moje wymiary: 58 cm i 3100 g. Moi rodzice to: Monika i Adam Turniak z Wodzisławia Śl.
Cześć, mam na imię Wiktoria, urodziłam się 30 marca o godz. 2.10. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 56 cm i 3500 g. Jestem pierwszym dzieckiem Elżbiety i Michała Bajer z Lubomi.
Mam na imię Anna, świat przywitał mnie 1 kwietnia o godz. 13.00. Moje wymiary: 57 cm i 3000 g. Buziaczki dla moich rodziców: Urszuli i Antoniego Skromblewicz z Jastrzębia.
Nazywam się Dawid Mucha, jestem nowym mieszkańcem Jastrzębia. O tym, że dobrze być na świecie, przekonałem się 2 kwietnia o godz. 8.00. Moje wymiary: 55 cm i 3600 g. Pozdrowienia dla rodziców: Wioletty i Wojciecha oraz mojego trzyletniego braciszka Bartosza.
Dzień dobry, nazywam się Łukasz Szkatuła, urodziłem się 31 marca o godz. 10.15. Moje wymiary: 52 cm i 3200 g. W domu, w Radlinie, zamieszkam razem z rodzicami: Sylwią i Wiesławem oraz moją siostrzyczką Julią.
Świat zobaczyłam po raz pierwszy 1 kwietnia, kiedy na zegarze wybiła 2.50. Rodzice: Mariola i Adam Suchanek, wybrali dla mnie imię Natalia. Jesteśmy mieszkańcami Radlina. Po urodzeniu ważyłam 3400 g i mierzyłam 54 cm.
Nazywam się Julia Szumowska, mieszkam w Radlinie. Mama pierwszy raz zobaczyła mój uśmiech 1 kwietnia o godz. 20.50. Po urodzeniu ważyłam 2350 g i miałam 50 cm. Buziaczki dla rodziców: Wioletty i Adama.
Cześć, mam na imię Kamil, urodziłem się 29 marca o godz. 8.51. Moje wymiary: 55 cm i 3950 g. Jestem synem: Joanny i Dariusza Jęczmionka z Rzuchowa. Nie mogę się doczekać, kiedy będę mógł się bawić z moją siostrzyczką Esterą.
Witam, nazywam się Mateusz Mrozek, jestem synem Mirosławy i Grzegorza z Gaszowic. Urodzinki będę obchodził 2 kwietnia, bo urodziłem się tego dnia o godz. 3.50. Moje wymiary: 51 cm i 2550 g.
Cześć, mam na imię Natalia. Świat przywitał mnie 2 kwietnia o godz. 22.15. Po urodzeniu ważyłam 3450 g i mierzyłam 55 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Izabeli i Romana Ochojskich ze Skrbeńska.
Nazywam się Dawid Kosecki, jestem synem Magdaleny i Artura z Rydułtów. Mama wzięła mnie na ręce 31 marca o godz. 6.20. Moje wymiary: 57 cm i 3500 g.
Cześć, mam na imię Michał, urodziłem się 8 kwietnia o godz. 16.18. Moje wymiary: 52 cm i 3100 g. W domu, w Raciborzu, zamieszkam razem z rodzicami: Sabiną i Pawłem Kubiak oraz moją siostrzyczką Wiktorią.
Nazywam się Marta Kwiatoń, mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 4 kwietnia o godz. 10.10. Po urodzeniu ważyłam 3050 g i mierzyłam 52 cm. Buziaczki dla rodziców: Małgorzaty i Mirosława oraz mojego kochanego rodzeństwa: Darii, Dawida i Marka. Mieszkamy w Olzie.