Fotonowinki
Dzień dobry, nazywam się Bartosz Grzeszczyk – Hadam. Pierwszy raz uśmiechnąłem się do mojej mamy 26 czerwca o godz. 7.25. Moje wymiary: 58 cm i 4100 g. Pozdrowienia dla rodziców: Gabrieli i Krzysztofa z Krostoszowic oraz mojego rodzeństwa: Sylwii i Szymona.
Nazywam się Paweł Macionczyk, jestem nowym mieszkańcem Wodzisławia Śl. Urodziłem się 22 czerwca o godz. 12.35. Moje wymiary: 56 cm i 3800 g. Pozdrawiam rodziców: Magdalenę i Andrzeja oraz mojego dwuletniego braciszka Adama.
Cześć, nazywam się Martyna Myśliwy. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 27 czerwca o godz. 4.20. Moje wymiary: 4600 g i 60 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Barbary i Mariusza Myśliwych z Jastrzębia Zdroju.
Cześć, mam na imię Andżelika, urodziłam się 5 lipca o godz. 19.15. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 54 cm i 3100 g. Jestem pierwszym dzieckiem Joanny i Marka Maślanków z Jastrzębia Zdroju.
Nazywam się Kacper Skrenik. Świat przywitał mnie 6 lipca o godz. 16.55. Moje wymiary: 57 cm
i 3600 g. Buziaczki dla rodziców: Ewy
i Piotra z Wodzisławia Śl.
Witam, mam na imię Dawid. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 6 lipca, kiedy na zegarze wybiła 14.10. Moje wymiary: 53 cm i 2700 g. Jestem synem Katarzyny i Dariusza Kin z Mszany.
Nazywam się Mikołaj Cochur, jestem nowym mieszkańcem Jastrzębia Zdroju. Urodzinki będę obchodził 9 lipca, bo urodziłem się tego dnia o godz. 10.05. Moje wymiary: 53 cm i 3200 g. Pozdrowienia dla rodziców: Roksany i Pawła Cochurów.
Cześć, mam na imię Paweł. Oczka otworzyłem 6 lipca o godz. 15.00. Po urodzeniu mierzyłem 59 cm i ważyłem 4300 g. Moi rodzice to: Izabela i Piotr Pluskota z Jastrzębia Zdroju.
Mam na imię Jan, urodziłem się 9 lipca o godz. 12.50. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 57 cm i 3100 g. Jestem pierwszym dzieckiem Agaty i Jana Bonieckich z Wodzisławia Śl.
Dzień dobry, mam na imię Adrian, urodziłem się 7 lipca o godz. 20.40. Moje wymiary: 54 cm i 3200 g. Po wyjściu ze szpitala zamieszkam w domu w Wodzisławiu na Wilchwach razem z rodzicami: Barbarą i Wiesławem Styrnol oraz moją siostrzyczką Jessicą.
Nazywam się Nikola Gliklich, jestem nową mieszkanką Świerklan. Świat przywitał mnie 7 lipca o godz. 5.10. Moje wymiary: 54 cm i 3150 g. Jestem pierwszym dzieckiem Olgi i Romana Gliklich.
Cześć, mam na imię Kacper. Mama pierwszy raz zobaczyła mój uśmiech 7 lipca o godz. 5.55. Moje wymiary: 57 cm i 3000 g. Jestem synem Eweliny i Sylwestra Komór z Grudzic.