Fotonowinki
Mam na imię Sebastian, jestem nowym mieszkańcem Mszany. Urodziłem się 6 sierpnia o godz. 8.45. Moje wymiary: 55 cm i 3500 g. Całuski dla rodziców: Marii i Wiesława Błatoń oraz mojej siostrzyczki Agatki.
Cześć, nazywam się Patryk Szweda. Mam pierwszy raz wzięła mnie na ręce 7 sierpnia o godz. 22.20. Moje wymiary: 55 cm i 3400 g. Jestem pierwszym dzieckiem Anny i Artura z Olzy.
Witam, mam na imię Wiktoria. Pierwszy raz uśmiechnęłam się do mojej mamy 6 sierpnia o godz. 13.00. Moje wymiary: 55 cm i 3200 g. Moi rodzice to: Alicja i Jarosław Rymań z Wodzisławia Śl.
Mam na imię Alicja, mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 5 sierpnia o godz. 21.15. Po urodzeniu miałam 54 cm i ważyłam 3000 g. Jestem córką Kornelii i Tadeusza Sobala. W domu, w Mszanie, czeka na mnie moje rodzeństwo: Marzena i Wojtek.
Nazywam się Natalia Boryka. Świat przywitał mnie 2 sierpnia o godz. 17.25. Moje wymiary: 58 cm i 3300 g. Jestem pierwszym dzieckiem Marzeny i Zdzisława z Turzy Śl.
Cześć, mam na imię Kamil. Swoje urodzinki będę obchodził 3 sierpnia, bo urodziłem się tego dnia o godz. 13.05. Moje wymiary: 53 cm i 3700 g. Moi rodzice to: Piotr i Monika Adamczyk z Krzanowic.
Dzień dobry, nazywam się Tomasz Kowalski, urodziłem się 26 lipca o godz. 8.45. Moje wymiary: 47 cm i 2000 g. Pozdrowienia dla rodziców: Marioli i Dariusza Kowalskich z Wodzisławia Śl. Jak podrosnę, to będę się bawił z moją siostrzyczką Nikolettą.
Mam na imię Beniamin, urodziłem się 7 sierpnia o godz. 11.45. Po urodzeniu mierzyłem 57 cm i ważyłem 3800 g. Po wyjściu ze szpitala zamieszkam w Wodzisławiu Śl. razem z rodzicami: Beatą i Radosławem Adamskimi oraz z moją siostrzyczką Alicją.
Mam na imię Adrianna, pierwszy raz uśmiechnęłam się do mojej mamy 7 sierpnia, kiedy na zegarze wybiła 19.05. Moje wymiary: 56 cm i 3200 g. Pozdrowienia dla rodziców: Kariny i Piotra Zadora oraz braciszka Mariusza. Mieszkamy w Wodzisławiu Śl.
Nazywam się Anna Maria Porażka, świat zobaczyłam po raz pierwszy 6 sierpnia o godz. 15.40. Moje wymiary: 55 cm i 3700 g. Moi rodzice to: Iwona i Jacek z Wodzisławia Śl.
Witam, mam na imię Zuzia. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 31 lipca o godz. 1.30. Moje wymiary: 54 cm i 3200 g. Jestem pierwszym dzieckiem Anny i Daniela Kuś z Jastrzębia Zdroju.
Nazywam się Jakub Rumpel. Świat zobaczyłem po raz pierwszy 1 sierpnia o godz. 9.15. Moje wymiary: 62 cm i 4200 g. Jestem synem Jolanty i Piotra z Pogrzebienia.