Noworodki
Witajcie. Nazywam się Patrycja. Przyszłam na świat 25 września, o godzinie 14.15. Moje wymiary po urodzeniu to 3470 g i 56 cm. Przesyłam słodkie całuski moim kochanym rodzicom, Beacie i Andrzejowi Zającom. Mam starszego brata Szymona. Mieszkamy w Skrzyszowie.
Cześć! Nazywam się Joachim Grzegoszczyk. Urodziłem się 5 października, o godzinie 22.10. Moje wymiary po urodzeniu to 4000 g i 57 cm. Pozdrawiam moich najukochańszych rodziców, Iwonę i Grzegorza z Gorzyczek.
To ja - Magda. Moja mama po raz pierwszy usłyszała mój płacz 5 października, o godzinie 12.10. Po urodzeniu ważyłam 3400 g i miałam 53 cm. Pozdrawiam moich w wspaniałych rodziców, Katarzynę i Romana Kozickich oraz braciszka, Łukasza. Mieszkamy z Radlina.
Witajcie. Mam na imię Magda. Przyszłam na świat 5 października, o godzinie 11.19. Moje wymiary po urodzeniu to 2950 g i 52 cm.Pozdrawiam moich wspaniałych rodziców, Justynę i Wojciecha Polników z Radlina.
Pozdrawiam wszystkich! Mam na imię Kevin. Urodziłem się 4 października o godzinie 17.00. Moje wymiary to 2500 g i 53 cm. Przesyłam słodkie całuski moim rodzicom, Żanecie i Mirosławowi Siwczykom. Pozdrawiam też moją siostrę, Vanesę. Jesteśmy z Rydułtów.
Dzień Dobry! Jestem Roksana. Mamusia po raz pierwszy wzięła mnie na ręce 4 października, o godzinie 23.10. Po urodzeniu ważyłam 2950 g i miałam 54 cm. Przesyłam całuski moim kochanym rodzicom, Beacie i Eugeniuszowi Milczarkom. Pozdrawiam też moje dwie starsze siostry: Katarzynę i Sandrę. Mieszkamy w Syryni.
Witajcie! Jestem Jarek Hadam z Łukowa Śląskiego. Mama po raz pierwszy wzięła mnie na ręce 3 października, o godzinie 23.10. Po urodzeniu ważyłem 3800 g i miałem 56 cm. Pozdrawiam moich cudownych rodziców, Monikę i Wojciecha.
Cześć! Mam na imię Kacper. Urodziłem się 14 września o godz. 15.00. Ważyłem 3530 g i miałem 55 cm. Moi rodzice to Agnieszka i Adam Lenczykowie. Jestem ich pierwszym dzieckiem. Mieszkamy w Gorzycach.