Fotonowinki
Witam, nazywam się Wiktoria Bryniarska. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 7 lipca o godz. 5.15. Miałam wtedy: 53 cm i 3100 g. Jestem dzieckiem Katarzyny i Wojciecha z Radlina. W domu czeka na mnie mój braciszek Oskar, który już niedługo skończy roczek.
Cześć, nazywam się Barbara Gronowska. Świat przywitał mnie 3 lipca o godz. 16.40. Miałam wtedy: 57 cm i 3650 g. Buziaki dla rodziców: Edyty i Krzysztofa z Wodzisławia Śl.
Witam, nazywam się Julia Urbaniec. Mama pierwszy raz zobaczyła mój uśmiech 4 lipca o godz. 9.20. Miałam wtedy: 52 cm i 3200 g. Pozdrawiam rodziców: Gabrielę i Mariusza z Lysek.
Dzień dobry, nazywam się Laura Śliwka. Świat zobaczyłam po raz pierwszy 4 lipca o godz. 19.40. Miałam wtedy: 56 cm i 3050 g. Buziaki dla rodziców: Barbary i Piotra z Krzanowic.
Dzień dobry, jestem córką Joanny i Adriana z Rydułtów. Nazywam się Angelika Sobik. Po urodzeniu miałam: 54 cm i 3010 g. Swoje urodzinki będę obchodziła 5 lipca bo pojawiłam się na świecie tego dnia o godz. 23.43.
Cześć, jestem córką Faustyny i Arkadiusza z Marklowic. Nazywam się Jowita Pierchała. Urodziłam się 4 lipca o godz. 12.40. Miałam wtedy: 60 cm i 4500 g. W domu czeka na mnie ukochany braciszek Tobiasz, który ma cztery latka.
Witam, nazywam się Agatka Szaboń. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 28 czerwca o godz. 9.30. Miałam wtedy: 51 cm i 2790 g. Pozdrawiam rodziców: Beatę i Łukasza z Czerwionki oraz mojego trzyletniego braciszka Bartosza, który czeka na nas w domu i mojego brata bliźniaka Kacperka.
Cześć, nazywam się Kacper Szaboń. Świat zobaczyłem po raz pierwszy 28 czerwca o godz. 9.32. Miałem wtedy: 52 cm i 2800 g. Pozdrawiam rodziców: Beatę i Łukasza, trzyletniego brata Bartosza oraz o 2 minuty starszą siostrę Agatkę.
Witam, nazywam się Daria Pryczek. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 27 czerwca o godz. 21.05. Mierzyłam wtedy: 55 cm i ważyłam 3460 g. Jestem pierwszym dzieckiem Renaty i Marcina z Jastrzębia Zdroju.