Fotonowinki
Dzień dobry. Jestem Paweł. Jak wspaniale czuję się w ramionach mojej kochanej mamusi Soni Mazurek z Gaszowic. Urodziłem się 20 lutego, o godz. 8.55. Ważyłem wtedy 3710 g i miałem 60 cm długości. Przesyłamy pozdrowienia dla kochanego tatusia Mariusza i dla starszej o 4,5 roku siostry - Moniki.
Witam wszystkich! Ten uroczy bobasek na zdjęciu to własnie ja - Konrad. Moja mamusia po raz pierwszy wzięła mnie na ręce 20 lutego, o godz. 17.50. Ważyłem wtedy 4130 g i miałem 59 cm. Przesyłam całuski moim wspaniałym rodzicom, Magdalenie i Arturowi Cieślom z Jastrzębia Zdroju. Jestem ich pierwszym dzieckiem.
Witajcie! Jestem Jurek, a imię to dostałem po swoim dziadku. Przyszedłem na świat 18 lutego, o godz. 10.30. Moje wymiary po urodzeniu to 2990 g i 55 cm. Przesyłam całuski moim kochanym rodzicom, Elżbiecie i Dariuszowi Dubertom z Paruszowca. W domu czekają na mnie mnie starsza siostra Agnieszka i brat Zbyszek.
Witajcie! Mam na imię Maja. Przyszłam na świat 20 lutego, o godz. 8.30. Moje wymiary po urodzeniu to 3180 g i 55 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Aleksandry i Mariusza Dusiów ze Świerklan. Przesyłam całuski całej mojej rodzinie.
Dzień dobry! Ten malutki przystojniaczek na zdjęciu to właśnie ja - Bartosz. Jestem pierwszym dzieckiem Barbary i Roberta Kruszyków z Jastrzębia Zdroju. Moja mamusia po raz pierwszy wzięła mnie ręce 19 lutego, o godz. 23.50. Ważyłem wtedy 3900 g i miałem 57 cm. Pozdrawiam całą moją rodzinę.
Witajcie! Te dwie urocze istoty na zdjęciu to właśnie my! Malutki Patryk ze swoją cudowną mamusią Patrycją Łepek. Przyszedłem na świat 18 lutego, o godz. 23.55. Ważyłem wtedy 3160 g i miałem 53 cm długości. Przesyłamy całuski mojemu tacie Łukaszowi Łepkowi z Boguszowic.
Hej! To właśnie ja - malutki Bartosz. Jestem pierwszym dzieckiem Kariny i Krzysztofa Mierów ze Zwonowic. Moja mama po raz pierwszy wzięła mnie na ręce 20 lutego, o godz. 3.45. Ważyłem wtedy 3260 g i miałem 55 cm. Przesyłam słodkie buziaczki całej mojej rodzinie.
Cześć! Ta urocza kruszynka na fotografii to właśnie ja - malutka Lena. Jestem pierwszym dzieckiem Ani i Tomka Zmarzłych z Jankowic. Moja mamusia po raz pierwszy wzięła mnie na ręce 21 lutego, o godz. 13.25. Ważyłam wtedy 3320 g i miałam 57 cm długości. Pozdrawiam całą moją rodzinę.
Cześć! Jestem Karolinka, córeczka Honoraty i Andrzeja Maciończyków z Jankowic. Przyszłam na świat 19 lutego, o godz. 17.55. Moje wymiary po urodzeniu to 4180 g i 61 cm. Przesyłam całuski moim kochanym rodzicom, a także starszemu o cztery lata bratu Rafałowi.
Witam wszystkich! Mam na imię Oliwia. Moja mamusia po raz pierwszy wzięła mnie na ręce 21 lutego, o godz. 14 15. Ważyłem wtedy 3000 g i miałem 54 cm. Pozdrawiam moich cudownych rodziców, Barbarę i Grzegorza Widerskich oraz starszego brata Dominika. Mieszkamy w Bełku.
Dzień dobry! Nazywam się Paulina. Przyszłam na świat 20 lutego, o godz. 16.55. Moje wymiary po urodzeniu to 2620 g i 49 cm. Przesyłam całuski moim kochanym rodzicom Sylwii i Jarosławowi Piecykom z Boguszowic. W domu czeka na mnie starszy braciszek, Jakub.