Policjant złamał mi bark
W najnowszym wydaniu Tygodnika Rybnickiego czytaj także o:
- Tysiące dla ochotników - Samorządy w tym roku dadzą sporo pieniędzy strażakom – ochotnikom.
- Czy w urzędzie znają przepisy - Urzędnicy stosują prawo nieważne już od 5 lat!
- Pani prezes lubi wodę - Maria Loga prezes spółki wodociągowej ze Zwonowic: – Nie odebrałam telefonu, bo byłam na środku morza, bo ja lubię wodę.
- W Boguszowicach przebadali się - Dni zdrowia popularyzowały badania wśród mieszkańców dzielnicy Boguszowice.
- Zlikwidowali martwe szkoły - Radni pozbyli się 10 szkół, w większości policealnych.
- Czy Karbonia dostanie koncesję? - Nowa kopalnia w Czerwionce zamierza wydobywać węgiel na poziomie 400 m.
- Uwaga, droższe bilety -Od 1 kwietnia zdrożeją bilety za przejazdy w miejskich autobusach. Urząd zdecydował się jednocześnie na ulgi rodzinne.
- Prezydenci miast z całej Europy zwiedzą nasze miasto we wrześniu tego roku
- Bilety na Bryana Adamsa rozchodzą się jak ciepłe bułeczki -- na koncert chcą przyjechać fani z Litwy
- Podziemna obława górników - 40-letni mężczyzna wpadł w czwartek 24 lutego wieczorem w kopalni Anna w Rydułtowach. Zatrzymało go pod ziemią kilkunastu górników.
- Rozlicz się z fiskusem - Raport: na co oddasz 1 procent