Zgłoś komentarz do moderacji
Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
wiem co to pulpa i nie chodziło mi o użycie jej konkretnie do kefiru ale np do serków smakowych np serek truskawkowy na bazie pulpy truskawkowej (takie kiedyś robiliście - nie wiem czy nadal robicie). Ktoś czepia się słówek - mówiąc o technologii, to kto z "dowodzących" ludżmi na produkcji uważa się za technologa? Ma ktoś może wyższe wykształcenie w kierunku mleczarstwa?Napisany przez ~SMAKOSZ, 19.09.2011 06:59
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 18.118.2.117 / ec2-18-118-2-117.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)