Zgłoś komentarz do moderacji
Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
Cóż to za anonimowy protest? Ilu z tych 9 piekarzy naprawdę piecze na zakwasie? Naprawdę dobry chleb wytrzyma spokojnie 5 dni i nadaje się do zjedzenia. Na dodatek można go jeszcze pokroić. Może lepiej pracować nad stałymi klientami, robiąc dobry produkt a nie iść na masówkę, bo panowie piekarze produkuje za dużo chleba w stosunku do potrzeb rynkowych.Napisany przez ~.mhl999, 25.04.2012 12:47
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 3.133.141.201 / ec2-3-133-141-201.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)