Zgłoś komentarz do moderacji
Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
Piec typu RRK, czyli rurowo kanałowy, dobry piec, bo w dużej mierze piecze jeszcze na szamocie. Ale to już ten z nowocześniejszych piecy. Stare piece dawały najlepszy chleb, bo nie było tam rur a jedynie szamot, paliło się w komorach piecowych albo z boku było palenisko. Ta piekarnia mo jednego minusa że piec RRK przerobili na gaz, bo pierwotnie był na węgiel.Napisany przez koło, 04.08.2013 08:53
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 18.217.241.235 / ec2-18-217-241-235.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)