Zgłoś komentarz do moderacji
Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
HG2-Wiysz wiela wędkorze płacą za pozwolenia za hytanie ryb? Jo bych ci tego suma tak zrobił, że byś mie prosił o jeszcze, widać nie znosz się na kucharstwie, jo bych tego suma uwendził. chopie, za smak wędzonego suma, to byś życi oddoł, a w Rybniku tego je fol, a jezioro je płytki. Ale jego sprawa, oddoł suma to jego strata, nie moja, widać chop z bloków, nimioł kaj tej ryby oporządzić. Jo bych ci pokozoł, jaki idzie dania z ryb zrobić, ale na kucharstwie też trza się znać i mieć fach w tym temacie.Napisany przez koło, 11.03.2014 21:30
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 18.219.44.171 / ec2-18-219-44-171.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)