Zgłoś komentarz do moderacji
Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
HG2-Ja bym jej nie gotował, przydządzanie ryby to nie tylko gotowanie, pokazał bym ci jak przydzązić taką rybę, ale skoro ty ją złowiłeś, to wola tej ryby w twoich rękach, pamiętaj że każdy musi umrzeć i taka wielka ryba długo nie pożyje, bo jest stara, mógł byś się nią dłużej nacieszyć, bo ja mam duży wędzownik i dobre drzewo, ale wolałeś ją wypuścić, wiec twoja sprawa, nie winkam w twoje decyzje, jedynie podejrzewam że mieszkasz w bloku i nie posiadasz dużego wędzownika, tak jak ja, ani kolegów, którzy taki wędzownik mają i wiedzą jak dobrze wędzić i przyrządzić suma. A ryba w wędzowniku czym tłuszczejsza i starsza, to tym lepsza.Napisany przez koło, 11.03.2014 22:59
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 18.118.254.83 / ec2-18-118-254-83.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)