Zgłoś komentarz do moderacji
Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
Duży i stary sum ma niesmaczne mięso, czuć go mułem, więc lepiej młodego do gara wrzucić, a starego puścić niech kije łamie :) I zdziwiłbyś się ile się ryb puszcza z powrotem do wody, 95% wędkarzy jakich znam cyka fotę i puszcza do ponownego obiegu. Czasy się zmieniają, mentalność ludzi też, jeśli tergo nie zauważasz, to znaczy, że sam się zatrzymałeś w średniowieczu ;)Napisany przez ~rybiorz, 08.07.2016 11:36
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 13.59.5.179 / ec2-13-59-5-179.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)