Zgłoś komentarz do moderacji
Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
właściwie nie czytam tego autora, ale wyświetlił mi się najpierw komentarz który przeczytałem a następnie zapoznałem się z tekstem. Widać że wpływ modnych dietetyczek/dietetyków, kucharek i kucharzy celebrytów jest przeogromny także na Bożydara. Moim ulubionym daniem jest chateaubriand. Jest kilka przepisów ale ja smakuję w : kawałku (uciętym pod skosem ) przypieczonej bagietki, na nią średnio przysmażoną polędwiczkę, całość polane sosem madera (!) i na wierzch odrobina zakwaszonego selera. Koszt w restauracji od 35-90 zł A jak wygląda hamburger ? Biała przypieczona bułka, wołowina, sos i surówka. Koszt? 8-24 zł. Cy jest jakaś większa różnica w składzie tych potraw? Czy znaczna jest różnica w termicznej obróbce tych potraw? LUDZIE ! Nie dajcie się ogłupiać! Szukajcie miejsc gdzie zarówno hamburgera i chato przygotowuje się z należytą starannością. Doskonale to może być "wóz na kółkach" ( byle potrafili zrobić dobry sos madera") SMACZNEGO !Napisany przez zezem, 15.09.2016 13:18
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 3.143.17.224 / ec2-3-143-17-224.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)