Zgłoś komentarz do moderacji
Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
~Kaazek71-Piece RK i RRK, są nadal popularne bo jest z nich najlepsze pieczywo. Piece działaja na zasadzie akumulacji po przez szamot, a ciepło dostarczane po przez ruły z cieczą w środku, zanurzone w szamot, jedynie górna część jest zasilana kanałami wylotowymi spalin, jednym słowem są to najlepsze piece piekanicze, kiedyś były takie, że w środku sie paliło i dopiero wtedy się piekło, lub też z boku było palenisko, wiem bo miołech zaszczyt na takim piecu piyc chlyb.Napisany przez ~piekorz, 13.08.2022 09:45
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 3.137.176.238 / ec2-3-137-176-238.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)