Zgłoś komentarz do moderacji
Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
Produkty zawierające olej palmowy powinny być od razu klasyfikowane jako E, za konserwanty - powinna być przyznawana o 2 oczka nizsza klasa. UE niech zajmie się ogólnoeuropejskim zakazem stosowania oleju palmowego w przemyśle spożywczym. Są też TE SAME produkty - tylko że przeznaczone na różne rynki, gdzie w produkcie na rynki wschodnioeuropejskie (PL, CZ, SK, RO, H) jest olej palmowy (zamiast roślinnego), więcej wypełniaczy, konserwantów, barwników, często jest go mniej i jest droższy niż ten sam na rynki zachodnie.Napisany przez ~SzaryMieszkaniec, 19.11.2023 15:37
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 3.145.85.216 / ec2-3-145-85-216.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)