PRZYPRAWA DO DZICZYZNY – Smakpol Racibórz
Mieszanka przypraw, soli i grzybów. Zawiera pieprz, jałowiec, grzyby, ziele angielskie i zioła typowe do przyprawiania dziczyzny a także dań mięsnych oraz wędlin.
Kolor: brązowy.
Dawkowanie: 15 – 20 g / kg mięsa.
Przyprawy dla przetwórstwa mięsnego.
![PRZYPRAWA DO DZICZYZNY – Smakpol Racibórz](https://cdn2.nowiny.pl/im/v1/news-900-widen-wm/2020/12/01/172625_1606836781_56541600.webp)
Firma SMAKPOL z siedzibą w Raciborzu od początku swego istnienia związana jest z przemysłem mięsnym. Stale poszerza swoją ofertę handlową, przez co powiększa nieustannie grono stałych klientów w kraju.
W naszej ofercie można znaleźć kompozycje przypraw, dodatki funkcjonalne oraz gotowe receptury. Daje to każdemu klientowi możliwość łatwego dopasowania technologii do swoich możliwości produkcyjnych. Wspólnie z Państwa technologiem wdrażamy produktu tak, by jego walory smakowe zapewniły dobrą sprzedaż.
Dla nas każdy producent jest bardzo ważny - ten mały i ten duży.
![](https://cdn2.nowiny.pl/im/v1/attachment-image-900-widen-wm/2020/12/01/8f61319dd0a5d6b014ab2089ce609db8.jpg.webp)
Smakpol, ul. Łąkowa 26L, Racibórz
tel. 32 419 08 80
kom. 600 278 663
e-mail: smakpol@raciborz.com.pl
www.smakpol.com.pl
Prezentacja jest opublikowana w ramach pierwszego społecznego projektu medialnego pn. "Kupuję-smakuję. Wybieram polskie produkty"
Skontaktuj się z nami już dziś i zamów własną prezentację. Napisz na: reklama@nowiny.pl
Zobacz również szczegóły projektu tutaj: https://www.nowiny.pl/171132-producenci-wytworcy-i-sprzedawcy-polskiej-zywnosci-startujemy-z-pierwszym-spolecznym-projektem-medialnym-na-rynku-spozywczym.html