PRZYPRAWA DO DZICZYZNY – Smakpol Racibórz
Mieszanka przypraw, soli i grzybów. Zawiera pieprz, jałowiec, grzyby, ziele angielskie i zioła typowe do przyprawiania dziczyzny a także dań mięsnych oraz wędlin.
Kolor: brązowy.
Dawkowanie: 15 – 20 g / kg mięsa.
Przyprawy dla przetwórstwa mięsnego.
Firma SMAKPOL z siedzibą w Raciborzu od początku swego istnienia związana jest z przemysłem mięsnym. Stale poszerza swoją ofertę handlową, przez co powiększa nieustannie grono stałych klientów w kraju.
W naszej ofercie można znaleźć kompozycje przypraw, dodatki funkcjonalne oraz gotowe receptury. Daje to każdemu klientowi możliwość łatwego dopasowania technologii do swoich możliwości produkcyjnych. Wspólnie z Państwa technologiem wdrażamy produktu tak, by jego walory smakowe zapewniły dobrą sprzedaż.
Dla nas każdy producent jest bardzo ważny - ten mały i ten duży.
Smakpol, ul. Łąkowa 26L, Racibórz
tel. 32 419 08 80
kom. 600 278 663
e-mail: smakpol@raciborz.com.pl
www.smakpol.com.pl
Prezentacja jest opublikowana w ramach pierwszego społecznego projektu medialnego pn. "Kupuję-smakuję. Wybieram polskie produkty"
Skontaktuj się z nami już dziś i zamów własną prezentację. Napisz na: reklama@nowiny.pl
Zobacz również szczegóły projektu tutaj: https://www.nowiny.pl/171132-producenci-wytworcy-i-sprzedawcy-polskiej-zywnosci-startujemy-z-pierwszym-spolecznym-projektem-medialnym-na-rynku-spozywczym.html