Tort makowo-migdałowy z Cukierni Jagódka - idealny na świąteczny stół
Tort makowo-migdałowy to makowy biszkopt, lekki krem z domowym ajerkoniakiem i migdałami, dodatek puszystego ganache białej czekolady i bitej śmietany.
Już ponad 20 lat Cukiernia „Jagódka” towarzyszy i osładza ważne w życiu chwile, piekąc wyśmienite torty, ciasta, ciasteczka, a także podając wyśmienite lody, desery i aromatyczne kawy. Inspiracją dla tworzenia naszych niepowtarzalnych smaków i receptur są wspomnienia z naszego rodzinnego, przepełnionego zapachem słodkich wypieków domu. Tę jakże ulotną dziś domową atmosferę, odtworzyliśmy w naszej Cukierni, która na przestrzeni lat stała się dużą firmą, która jednak pozostała w rękach jednej rodziny z solidnymi tradycjami. Często powracamy do naszych domowych, tradycyjnych receptur, by przywołać najsłodsze wspomnienia i oddać ich czar w smaku naszych ciast i deserów. Łączymy ten niepowtarzalny, domowy smak ze współczesnymi metodami wypieków i najwyższej jakości składnikami.
Wszystkie nasze wyroby powstają od podstaw - według naszych autorskich receptur, na bazie starannie dobranych, naturalnych składników i najlepszych polskich owoców.
Od kilku miesięcy można u nas dostać prawdziwe specjały francuskiej kuchni. :) Dzięki współpracy z francuskim cukiernikiem, Thierry'im.
ZAPRASZAMY!
Więcej informacji na FB Cukiernia Jagódka
www.jagodka.pl
Prezentacja jest opublikowana w ramach pierwszego społecznego projektu medialnego pn. "Kupuję-smakuję. Wybieram polskie produkty"
Skontaktuj się z nami już dziś i zamów własną prezentację. Napisz na: reklama@nowiny.pl
Zobacz również szczegóły projektu tutaj: https://www.nowiny.pl/171132-producenci-wytworcy-i-sprzedawcy-polskiej-zywnosci-startujemy-z-pierwszym-spolecznym-projektem-medialnym-na-rynku-spozywczym.html