Cukiernia pod dobrym aniołem
Jeśli po prawie dwudziestu latach kariery zawodowej zostawia się farmację dla cukiernictwa to wymaga to ogromnej odwagi i determinacji w tworzeniu czegoś nowego i wyjątkowego.
![Cukiernia pod dobrym aniołem](https://cdn2.nowiny.pl/im/v1/news-900-widen-wm/2022/12/19/215497_1671448706_99952200.webp)
Jeśli po prawie dwudziestu latach kariery zawodowej zostawia się farmację dla cukiernictwa to wymaga to ogromnej odwagi i determinacji w tworzeniu czegoś nowego i wyjątkowego.
I właśnie takie są torty, ciasta i desery, które powstają w Cukierni Rynek w Kuźni Raciborskiej – niepowtarzalne i tworzone z ogromną pasją jej założycielki Elwiry Ogonowskiej. Co takiego jest w tym zawodzie, że warto dla niego zmienić swoje życie? Zobaczycie to na filmie.
Projekt dofinansowany ze środków Rządowego Programu Polski Inkubator Rzemiosła na lata 2021-2030
![](https://cdn2.nowiny.pl/im/v1/attachment-image-900-widen-wm/2022/12/19/06386256ff8f4ba8eea980090fc41dd1.jpg.webp)
Sklep.nowiny.pl
Kursy InspiratON